Julbloggar.se

En sida som jag blev riktigt glad när jag såg, har aldrig sett den något tidigare år, det var genom den och alla andra julbloggare som fick mig att skaffa min egna julblogg :)

Har försökt registrera mig, men något krånglar, jag hoppas att allt löser sig med det så även min lilla blogg kommer synas där :)
 
Julbloggar

Uppdatering: Nu har jag fixat med alltihopa! :D Är grymt glad, har väntat på det hur länge som helst nu :)

Kommentarer
Ellinors julblogg säger:

Jag tror att koden måste se ut EXAKT som de säger, dvs. < a href="http://www.julbloggar.se/" >Julbloggar< /a > (utan mellanrummen). Annars kan de inte läsa av att du har länken in din blogg. Jag gissar att det kan vara det som är problemet :)

Svar: Nu har jag ändrat med både det ena och andra.. så nu kan jag äntligen logga in på sidan vilket jag inte kunde förut! :) Fick gjort en helt ny med nytt namn och så. Nu har jag ett nytt problem istället vilket är att registrera min blogg på julbloggar.se, när jag fyllt i alla uppgifter om vilken blogg det är osv och trycker på spara så händer det inget.. får testa mig fram lite...
Elin

2012-10-10 | 18:06:38
Bloggadress: http://ellinorsjulblogg.blogg.se/
Emelie - Emelies Christmas säger:

Det krånglade för mig också, men sen väntade jag någon dag och då fungerade det :)

Svar: Den söta lilla tomten är över 30 cm med sin höga luva :D

Svar: Okej, nu fick jag gjort en ny profil med ny mejl och så.. så nu kan jag logga in :D Har istället fått lite problem med att registrera min blogg.. får se hur detta går.. :)
Okej, kanske köper mig en jag också :P
Elin

2012-10-13 | 08:47:32
Bloggadress: http://emelieschristmas.blogg.se
Axelina säger:

Sv: Det låter ju som att du kommer få en underbart bra helg!! Och du är inte galen! Jag hade gjort mycket för en sån kväll! Jag ska ge mig ut på julmustjakt idag, måste försöka få tag på det nånstans, blir galen!

Svar: :) Åh vilken tur ;PÅh så gott, min kille hittade Julmust i affären igår och köpte hem en flaska :D Äntligen, har längtat så! Får hoppas att du hittar du också, jag håller tummarna för dig :)
Elin

2012-10-13 | 09:18:01
Bloggadress: http://ourchristmas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback