Lite julig frukost iaf :)

Dagens frukost blev vörtbröd, en med ägg (kanske inte juligt, men gott) och den andra med julskinka, till det satsumas och julmust, mums!
Ännu godare hade det varit med lite rödbetssallad på smörgåsen med julskinka, så det ska vi handla hem idag, ännu bättre frukost imorgon :)

 
 

Kommentarer
Lina säger:

Mums och mysx100! Min frukost är liiiite julig då jag har kanel på havregrynsgröten och äpple! Dock har min kvällsmat de senaste kvällarna (och kommer fortsätta vara så) gått i julens tecken då jag ätit mumsig Risifrutti Saffransguld - galet beroende!

Svar: Man får passa på! :)Det kan vara det lilla som gör det :) Kan ju ge hur mycket julkänslor som helst även om det är "bara" lite kanel :)

Hihi, ja jag läste det på din blogg för ett tag sedan att du blivit beroende av saffransguld :P Jag tyckte också den var god, fast den smakade mest saffran de första tuggorna, sen så kändes smaken mindre och mindre tyvärr tyckte jag, de skulle ha hällt i lite mer saffran bara :)
Elin

2012-11-04 | 14:24:27
Bloggadress: http://www.sagojul.blogspot.com
Denise säger:

Åh, längtar så till Adventsfrukosten! Då det alltid blir vörtbröd med köttbullar å rödbetssallad och julskinka med lite senap, ett glas julmust och första ljuset tänt! Julmys :)

Svar: Åh, mums och mys! :)
Elin

2012-11-04 | 19:19:53
Bloggadress: http://www.minglittrigajul.blogg.se
SaraOtto säger:

Åh mysigt! Vörtbröd m julskinka längtar jag efter :)

Svar: Det är ju helt underbart gott :D
Elin

2012-11-07 | 05:48:13
Bloggadress: http://saraotto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback