Mysmorgon :)

Till frukost blev det massa gott ( vet att jag tjatar om mina julsmörgåsar, men det är ju sååå gott :P ), och till det blev det de ista avsnitten av Tjuvarnas Jul, som jag nämnt innan så missade vi de sista (hälften för att vara noggrann) avsnitten förra julen, så fick ta igen det nu istället :)

Jag tyckte att den slutade riktigt bra, Charlie, Kurre och Gerda blev ju en familj till slut, och så löste det sig ju, det där med både klappsnapparna och barnhemmet också :)

Kommentarer
Emelie - Emelies Christmas säger:

Åhh så himla mysigt det där verkade då :D

Svar: Ja, det var det också, jag riktigt kröp ner under filten i soffan också och kollade på de sista avsnitten, kände mig som ett litet barn, fast iofs.. det kanske jag är.. fast ett stort ett isf :P
Elin

2012-11-06 | 20:02:49
Bloggadress: http://emelieschristmas.blogg.se
Johanna - Mitt vinterland säger:

Så mysigt :D

Svar: Hihi, jo det var det allt ^^ Älska mys! :)
Elin

2012-11-06 | 21:01:26
Bloggadress: http://mittvinterland.blo.gg
Julbloggen - Min Vintersaga säger:

Julskinksmörgåsar kan man aldrig få för mycket av! Jag äter det varenda dag ;) Ser ut att ha haft en riktigt mysig morgon du med :) Hoppas ni får snö snart!

Svar: Hihi ja det är såå gott :) Idag har jag inte ätit frukost än.. får väl ta mig ett par julsmörgåsar idag också :PJa, det hoppas jag verkligen, fast det dröjer nog tyvärr lite till.
Elin

2012-11-07 | 23:47:34
Bloggadress: http://minvintersaga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback